National Liberation Day of Korea: Μάθετε Κορεατικά με έκπτωση 25%
Αύγουστος 11, 2024

Η 15η Αυγούστου είναι μια μέρα μεγάλης σημασίας για την Κορέα – η Εθνική Ημέρα Απελευθέρωσης. Αυτή την ημέρα, η Κορέα τιμά την ανεξαρτησία της από την ιαπωνική κυριαρχία το 1945, και γιορτάζεται με παρελάσεις, πολιτιστικά γεγονότα, και οικογενειακές συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Για τους Κορεάτες, η ημέρα αυτή συμβολίζει τον αγώνα και τη νίκη της ελευθερίας, και αποτελεί μια ευκαιρία να θυμηθούμε τις θυσίες που έκαναν οι πρόγονοί τους για να διασφαλίσουν την ανεξαρτησία της χώρας.

Φέτος, μπορείτε κι εσείς να γιορτάσετε αυτή την ιστορική στιγμή με έναν ξεχωριστό τρόπο – ξεκινώντας το ταξίδι σας στην κορεατική γλώσσα!

Μάθετε Κορεατικά με Έκπτωση 25%

Στο Speak, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία: Εγγραφείτε στο πρόγραμμα εκμάθησης κορεατικής γλώσσας για αρχάριους και επωφεληθείτε από έκπτωση 25% στα δίδακτρα και τα βιβλία του τετραμήνου εντελώς δωρεάν! 

Αυτό το πρόγραμμα καλύπτει τα επίπεδα Α1 και Α2, και θα σας προετοιμάσει να μιλάτε, να διαβάζετε και να γράφετε στα κορεατικά σε μόλις 8 μήνες. Με δύο μαθήματα την εβδομάδα, από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στον κόσμο της κορεατικής γλώσσας και κουλτούρας.

Korean language

Κάντε το Πρώτο Βήμα: Εγγραφή και Πληροφορίες

Μην αφήνετε αυτή την προσφορά να περάσει ανεκμετάλλευτη. Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής και ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην κορεατική γλώσσα και κουλτούρα. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο speak@speak.edu.gr.

Θυμηθείτε: η προσφορά ισχύει μόνο για εγγραφές έως 31/8/24. 

Εμείς στο Speak θα πάρουμε λίγες μέρες άδεια έως 19 Αυγούστου, αλλά οι εγγραφές σας μπορούν να συνεχιστούν ηλεκτρονικά!

Επενδύστε στον εαυτό σας και δημιουργήστε τις δικές σας ευκαιρίες – όπως είπε και ο Μπεντζαμιν Ντισραέλι, "Ο άνθρωπος δεν είναι δημιούργημα των περιστάσεων, οι περιστάσεις είναι δημιούργημα του ανθρώπου". Μην χάνετε την ευκαιρία – αν το αποφασίσετε πραγματικά, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα!

Τα βιβλία

Όσοι κάνουν την εγγραφή τους στα μαθήματα κορεατικής γλώσσας στο Speak μέσα στον Αύγουστο, θα λάβουν εντελώς δωρεάν τρία εξαιρετικά βιβλία που θα σας καθοδηγήσουν στο ταξίδι της εκμάθησης. Το σετ "세종한국어1" (Sejong Korean 1) του King Sejong Institute Foundation, ένα εγχειρίδιο που χρησιμοποιείται ευρέως και θεωρείται βασικό για την εκμάθηση της κορεατικής γλώσσας σε αρχάριο επίπεδο. Το δεύτερο είναι το "Γραμματική της Κορεατικής Γλώσσας" από τις εκδόσεις Γερμανός, που προσφέρει αναλυτικές εξηγήσεις στα ελληνικά για την κορεατική γραμματική, καθιστώντας την κατανόηση των κανόνων της γλώσσας πιο προσιτή και σαφή. Αυτά τα βιβλία είναι απαραίτητα εργαλεία για να χτίσετε μια στέρεα βάση στην κορεατική γλώσσα και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στα επόμενα επίπεδα. 

Γιατί να Μάθετε Κορεατικά;

Η κορεατική γλώσσα δεν είναι απλώς μια μέθοδος επικοινωνίας· είναι το κλειδί για να ανακαλύψετε έναν πλούσιο πολιτισμό γεμάτο από παραδόσεις, καινοτομίες, και σύγχρονες επιρροές. Από την K-pop και τα K-dramas μέχρι τις παραδοσιακές τέχνες και την κορεάτικη κουζίνα, μαθαίνοντας κορεατικά, μπορείτε να κατανοήσετε βαθύτερα τα αγαπημένα σας κομμάτια αυτού του πολιτισμού.

Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Εγγραφείτε μέχρι τις 31 Αυγούστου και εξασφαλίστε τη θέση σας. Φανταστείτε τον εαυτό σας να παρακολουθείτε την επόμενη σεζόν του αγαπημένου σας K-drama χωρίς υπότιτλους ή να καταλαβαίνετε τους στίχους των αγαπημένων σας K-pop τραγουδιών. 

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρερει